Image
Image 

 

 

 

Over ons


dreamtimeteam2.jpg 

Jody Bard is trainer/coach en bewegingsdeskundige. Ze heeft veel in binnen en buitenland gedoceerd, in NL o.a. bij de Hogescholen voor de Kunsten in Rotterdam en Arnhem. De laatste jaren heeft zij verschillende workshops ontwikkeld om mensen te helpen 'ontstressen' en in contact te brengen met hun eigen-wijsheid en kracht door middel van muziek, beweging en communicatie. Ze speelt in de Klanken Droomreis; o.a. didgeridoo, klankschalen, Indian fluit, Hapi drum, trommels.

Hans van der Pol heeft veel hobby's waar muziek maken er één van is. Ook het maken van instrumenten vind hij een boeiende bezigheid. Zo heeft hij in het verleden een djembé, raindrums, didge's, balafoon, bamboo fluit enz gemaakt. Overdag is hij eigenaar van reklamestudio Artpollo als waar hij designer/vormgever is. Het contact met mensen en een creatief beroep is wat hem steeds weer aanspreekt in zijn werk.

Frank Gieling speelt al jaren percussie instrumenten en verdiepte zijn verbinding hiermee door jaren Afrikaanse dansles. Hij werkt met Reiki, Shamballa en Soundhealing. Zijn achtergrond in al deze combineert hij tijdens de Klanken Droomreis.