Image
Image 

 

 

 

De werking


De helende klanken werken op twee manieren: enerzijds brengen zij mensen via het gehoor in de "Droomtijd" en anderzijds veroorzaken de specifieke trillingen dat blokkades loskomen en de cellen in het lichaam weer in een harmonieuze vorm komen. Vastzittende patronen en blokkades kunnen letterlijk lostrillen en de energie kan weer vrij stromen.

Bij sommige mensen kan een emotionele ontlading voorkomen waardoor ze letterlijk bevrijd worden van innerlijke stress. Anderen maken het mee als een hemelse, ontspannende ervaring waar ze als een warm klankenbad door omhuld worden. Als in een heldere droom gebeurt er wat er op dat moment nodig is en dat is zo gevarieerd en verrassend als wij mensen zijn!

Wij spelers kiezen intuïtief, per moment, welk instrument wordt gebruikt. We luisteren naar elkaar en letten op de reacties van de deelnemers. Dit helpt ons om te kiezen welke sfeer in overeenstemming is met wat nodig is. U komt in een diepe en ontspannende staat van "droombewustzijn", de dimensie van de Spirituele Wereld. Vaak wordt een contact ervaren met een hoger bewustzijn, alsof men wordt opgetild naar iets groters dan het alledaagse. Van hieruit kunnen we soms helder inzicht krijgen op onze situatie, een ruimere blik. En het is het gebied van waaruit we kunnen helen.